bedrijfsschap Horeca en Catering
Inloggen
Contact

Wij zijn het bedrijfschap Horeca. Wij verzamelen, ontwikkelen en delen informatie en inspiratie voor horecaprofessionals. Dit doen wij al bijna 60 jaar, maar nu ben jij sneller op de hoogte dan ooit. Dankzij onze internetactiviteiten! Hoe handig is dat. En leuk natuurlijk…

Wie zijn wij

Vergelijk uw bedrijf met collega-ondernemingen of classificeer uw hotel. Het is mogelijk op Mijn bedrijfschap.

Deze beveiligde omgeving is alleen toegankelijk voor bij het Bedrijfschap ingeschreven ondernemingen.

Inloggen

Postadres
Postbus 7377
2701 AJ Zoetermeer

info@vopbo.nl

Route Sluiten

Hygiënecode

Hygienecode overgedragen aan Koninklijke Horeca Nederland

Door politieke besluitvorming is het bedrijfschap Horeca en Catering opgeheven per 1 januari 2015. Het Bedrijfschap was de officiële codehouder van de Hygiënecode voor de Horeca,

Sinds 1 september 2014 is Koninklijke Horeca Nederland (KHN) codehouder. KHN zorgt ervoor dat de horecasector over de Hygiënecode wordt geïnformneerd. Elke horecaondernemer kan de hygiënecode bestellen bij Koninklijke Horeca Nederland


Hygiënecode Horeca 

Lekker eten is een kernproduct van de horeca, of het nu om een ijsje gaat of een vijfgangendiner. Hygiënisch werken, meestal voedselveilig werken genoemd, is daarbij noodzakelijk en vanzelfsprekend. Daarvoor is via Europese regelgeving een uitgebreide norm opgesteld, de HACCP, die geldt voor alle levensmiddelenbedrijven. Maar wat betekenen die internationale richtlijnen voor úw onderneming? De hygiënecode voor de horeca geeft u het antwoord.

 
Versies van de Hygiënecode

Er komt ook een versie in het Chinees en Engels.
Daarnaast is er een Hygiënecode voor de ambachtelijke IJsbereiding.