bedrijfsschap Horeca en Catering
Inloggen
Contact

Wij zijn het bedrijfschap Horeca. Wij verzamelen, ontwikkelen en delen informatie en inspiratie voor horecaprofessionals. Dit doen wij al bijna 60 jaar, maar nu ben jij sneller op de hoogte dan ooit. Dankzij onze internetactiviteiten! Hoe handig is dat. En leuk natuurlijk…

Wie zijn wij

Vergelijk uw bedrijf met collega-ondernemingen of classificeer uw hotel. Het is mogelijk op Mijn bedrijfschap.

Deze beveiligde omgeving is alleen toegankelijk voor bij het Bedrijfschap ingeschreven ondernemingen.

Inloggen

Postadres
Postbus 7377
2701 AJ Zoetermeer

info@vopbo.nl

Route Sluiten

Hygiënecode ijs

Ondernemers in de ijsbereidingsbranche hebben traditioneel kwaliteit van zowel product als proces, en dus ook voedselveiligheid, hoog in het vaandel staan. Voor u zelf, maar vooral ook voor uw gasten. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, heeft het bedrijfschap Horeca en Catering voor u de essentie van voedselveilig werken duidelijk en begrijpelijk uitgelegd in de Hygiënecode voor de Ambachtelijke IJsbereiding. Deze code is voor de bedrijven waarin consumptie-ijs of aanverwante producten worden bereid en verhandeld in de eigen salon of aan derden.
 

Downloaden of bestellen

Een gedrukt exemplaar van de Hygiënecode voor de ambachtelijke IJsbereiding kunt u bestellen via Koninklijke Horeca Nederland.    
 

Wat is er veranderd?

Kijk hier voor een overzicht van de veranderingen ten opzichte van de vorige hygiënecode.
 

Aanvullende informatie over voedselveilig werken

Er zijn voorbeelden van registratieformulieren beschikbaar die u zelf kunt aanpassen aan de situatie in uw bedrijf.
Ter aanvulling op de Hygiënecode voor de ambachtelijke IJsbereiding kunt u bovendien diverse praktisch toepasbare algemene technieken downloaden.
De Voedsel en Waren Autoriteit is belast met de handhaving.
 

Veelgestelde vragen

Nog vragen? De meest gestelde vragen en bijbehorende antwoorden vindt u hier.