bedrijfsschap Horeca en Catering
Inloggen
Contact

Wij zijn het bedrijfschap Horeca. Wij verzamelen, ontwikkelen en delen informatie en inspiratie voor horecaprofessionals. Dit doen wij al bijna 60 jaar, maar nu ben jij sneller op de hoogte dan ooit. Dankzij onze internetactiviteiten! Hoe handig is dat. En leuk natuurlijk…

Wie zijn wij

Vergelijk uw bedrijf met collega-ondernemingen of classificeer uw hotel. Het is mogelijk op Mijn bedrijfschap.

Deze beveiligde omgeving is alleen toegankelijk voor bij het Bedrijfschap ingeschreven ondernemingen.

Inloggen

Postadres
Postbus 7377
2701 AJ Zoetermeer

info@vopbo.nl

Route Sluiten

Bedrijfsvergelijking

Met de Bedrijfsvergelijking Horeca kunt u uw bedrijfseconomische cijfers vergelijken met de cijfers van andere horecabedrijven. Zo krijgt u meer inzicht in uw eigen onderneming. De bedrijfsvergelijking helpt u om verschillen in bijvoorbeeld kosten, omzet en rendement te signaleren, en uw bedrijfsvoering bij te sturen voor optimale resultaten.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Direct meer inzicht in uw cijfers
  • Een beter bedrijfsresultaat
  • Uw cijfers blijven vertrouwelijk, deelname is anoniem
  • Mogelijkheid voor automatische aftap van uw eigen accountant
  • Gratis voor alle aangesloten bedrijven van het Bedrijfschap
  • Resultaten ook op sector- en groepsniveau

De Bedrijfsvergelijking

Zonder inloggen meteen een overzicht van interessante kengetallen in uw onderneming (vergeleken met andere bedrijven in uw branche). Vul de 5 vragen in en u krijgt direct een overzichtstabel met kosten- en omzetpercentages. Vrijblijvend en laagdrempelig.

Naar de Bedrijfsvergelijking

Ook op mijnhoreca.nl

Mijnhoreca is een platform. Software, communicatie, informatie en inspiratie. Op één plek. Online. Omdat het kan. Een platform dat helpt tijd en geld te besparen samen met o.a. je vaste en nieuwe leveranciers. Een platform dat inzicht geeft in je eigen horecaonderneming. En als je wilt, helpt het platform je om je zaak te verbeteren. 
Momenteel wordt er gebouwd aan een nieuwe versie van mijnhoreca, en zijn druk bezig met de ontwikkeling van een interessante vergelijkingsmogelijkheid. Die zal medio 2014 op mijnhoreca verschijnen.  Blijf ons volgen op mijnhoreca.nl. Binnenkort volgt meer informatie.